Nfl nap 1. lépés Lehetőség és a legjobb fogadások

A teljes 44-ről 43-ra esett vissza, aminek 61%-a volt a More-ra tett fogadásokból/55%-a az Under-nek. Amíg Ön kimozdul a -120-ból, hogy +130 legyen a pénzvonalhoz, Pittsburgh a jegyek 72%-át/a pénz 52%-át veszi el. A BetMGM a 42.5-ben feloldotta a végösszeget, félre a 43. pénteken, és itt csapdába eshet egészen a tegnapi 43.5-ig. A TwinSpires újra megnyílt a Cincinnati -5-ről, leesett, hogy segítsen -3,5-öt rövid időn belül, ami most a -2,5 alatt van. A jegyár 2,5/1. lépés, a pénz pedig 2/1 a menekülő Rams esetében. Miután Cousins ​​kitérett Minnesotából, a legújabb Vikingek egy QB-csata középpontjában állnak, hogy megszerezzék a vadonatúj munkát.

  • A legújabb Detroit Lions szereti az ikerkockázatot az egyenes hátvédnél.
  • Nem kevesebb, mint a tavalyi évben mutatkoztak meg a frissítés jelei és tünetei, amely körülbelül három játékot jelentett, egyszer csak egyet hozott 2021-ben.
  • Alább látható a vadonatúj játéklehetőség, és kontúrokat láthatsz a hónap játékának első lépéséhez, a Tipico sportfogadás középpontjában.
  • Miután a 42-ben indult, a komplett már 38,5-re csökkent a SuperBook 7. heti NFL-piacán.
  • A legújabb bravúr, hogy Scheffler a ritka fogadási mennyországról beszél, és ismét minden idők talán legeredményesebb golfozója.

Kedveled a padlóra a játékot, és játszhatsz-léphetsz, az új Seahawks-t, és használhatsz egy korai és tehetséges, egyenes hátsó szobát. A történelem éve, a Minnesota 27.0 kiadást kapott minden egyes játékhoz, amikor a You.S. A Bank Arena azért, mert a Buccaneers egy lehangoló, 15.0-s értékelést vezetett be. Szerencsére ezt a játékot a Mercedes-Benz Stadiontól távol, a füvön játszották több mint fogadók számára. 2022-ben a vadonatúj Falcons besorolási produkciója valójában az idők legjobb otthona, több mint 24,9 pontot ér minden egyes meccs után, amikor Atlantában kell megtapasztalni, szemben a 18.step 1-vel.

Hagyományos dolgok: Bengals a Brownshoz képest – sportingbet mobil fogadás

“Ohio városi körzetéből -3 az Ön előretekintése felé jártunk, és újra megnyitottuk a -dos.5-öt K.C. után, ez az oka annak, hogy csütörtök estére küzdenek” – mondta Michaelson. “Néhány minden a Travis Kelce-től távol lévő egészségi állapottól függ. Úgy éreztük azonban, hogy a 3. helyről indulva sokkal több friss bölcsi fogadna. “Mint minden K.C. játék, a vadonatúj Több mint egy nagyon népszerű élvezet kipróbálása” – mondta Lucas.

Nfl esély Gy.k

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos profiloknak meg kell találniuk a keresőklubot saját weboldala alján, hogy hozzáférjenek a könyvekhez, a házigazdák minőségétől függően. Az itt bemutatott vadonatúj NFL sportesemények esélyei folyamatosan 100 százalékosan mentesek a költségektől. A friss, élő NFL-vázlatok az előszezoni sporteseményektől az 1. lépésen túlmenően működnek, egészen a legújabb rendkívüli bowl-ig. Minden NFL-csapat, mint a Patriots, a Ny Jets, a Cowboys, és a Packers is megpróbálja megvédeni magát. A 15. hét mindannyiunk hátterében van, itt az ideje, hogy a figyelmet az NFL 16. hónapjában kínált NFL-játékhelyek más oldalára fordítsuk.

sportingbet mobil fogadás

A legújabb SuperBook ma este csak beállította a friss gyümölcslevet a néhány nap 4 mezőnyében az NFL-ben, elmozdulva a Jags -3-tól, így a Jags -3 lapos. Az egész 43,5-nél sportingbet mobil fogadás áll egész nap a merítésig, hogy segítsen a 43-as ma reggel. A teljes exponált 40,5-nél, te pedig ideiglenesen szerdán 42,5-ben érte el a csúcsot, megelőzve a 42-ben való letelepedést. A teljes lezáratlan a 40,5-ben, hétfőn/pénteken sokszor 42,5-nél tetőzött, most 41-re csökkent.

Valamennyi mérkőzés pillanata ténylegesen az East Fundamental Date Zone-ba kerül a so it matchup weboldalra. Íme néhány NFL 2. napi játéklehetőség, amellyel nagyon korai fogadásokat biztosíthat, mielőtt a sportfogadások megváltoztatják a körvonalait. A legújabb szerencsejáték-elemzés átalakul a nap folyamán, és sok fogadás elnyeli a vadonatúj hétvégét, közelebb a kezdőrúgáshoz. Kövesse az NFL odds-on meccsének dátumát, és állítsa szembe azokat a legújabb fogadási körvonalakkal, amelyeket korábban itt nyomtattak ki, és sokkal több szerencsejáték-státuszt, és sportfogadási táplálékot kaphat a Facebookon. A vadonatúj Cincinnati Bengals jelenleg -7-ig tart a sportfogadóknál, és a Miami Dolphins is eltávolodott a -dos.5-től, hogy a -3.5-ös lépést elérje ezen a héten. Az új Minnesota Vikings valójában egyre több pénzt kap most, és egy jól ismert teaser fogadást tehet az esélytelenebbé.

Ezt követően a Chicago a 3.-tényleg továbbadja a passzokat/másodszor-extrém módon hagy készpénzt. Ellentétben a legújabb NFL Point Pass-szal, és az NFL Moneyline lesz, az NFL Totals általában nem látja előre, hogy melyik csoport hajlamos a győzelemre. Egy kiváló szerencsejátékos csak arra tippel, hogy a sportfogadók által kiadott pontszámot elérték-e, vagy nem.

Bár nem, Burrow-nak nem volt Ja’Marr Pursue-je, mert te megteheted, és Jacoby Brissett valójában Cleveland QB1-je. Az új texasiak Indianapolisba mennek, ahol kiváló visszavágót játszanak, távol attól a dologtól, amely a 2023-as új szezont egy osztálydöntő videojáték volt. Az új Bears elindítja az új Caleb Williams-korszakot otthonában a legújabb Titans ellen, és a Browns ad otthont az új Cowboysnak.

sportingbet mobil fogadás

A legújabb Colts elég rossz formában próbálkozik, ahol az újonc Anthony Richardson a hátvéd. Megdöbbentő módon a legújabb Browns a történelem hat csoporttalálkozójából 5-öt megnyert a két szervezet között, például a legutóbbi 5 videojátékot, amelyet Clevelandben játszottak.Várhatóan ismét James Connor lesz az új Arizona Cardinals hátvédje. Az elmúlt szezonokban ő volt a legújabb, 15. helyen álló RB az NFL fantázián belül, még akkor is, ha csak a 13 meccsen volt tapasztalata. A srác 9 touchdownt gyűjtött össze, és jobban dolgozik, 1. lépés, 040 rohamméter.

Csütörtökre az összeg ismét 44-re csökken, amiben ma délután marad. Minden ilyen irányban indexelve az új Over 55%-ot kap a tétektől/81%-os pénztől. Houston egy divatos kutya a BetMGM-ben, a nagyon korai belépők 76%-át / a korai dollár 81%-át vonzza az ajándékozásért. Aztán a pénzvonalon az új texasiak tulajdonképpen 62%-ot nyernek el a helyekből/86%-ot a készpénzből. A BetMGM pénzvonala Jags -450/Texanst nyitott, ami most -400/+310 lehet.